Service Hotline
+86-20-83796760
O nama
Dom > O nama

O namaNaša istorija

ETMY ASIA Co., Limited.Osnovan 10. maja 2007. godine, osnivač ima dugogodišnje iskustvo u industriji komunikacija. Specijalizovali smo se za projekte valkijskog govora i radio mreže. Mi se fokusiramo samo na područje bežičnih komunikacija u privatnoj mreži, više od 15 godina je oranje ovde. Fokusiranje na profesionalnije je naša kompanija Core Ideology. Iskusili smo tim za prodaju i servis, iskusili smo i inženjere za komunikaciju i imali smo pristup sertifikovanom servisnom centru za voki-toki. Da bi kupcima pružili izvrsnu kvalitetu komunikacijskih proizvoda i zaštitu nakon prodaje.


摩托罗拉经销商澳大利亚聚会_副本.jpgNaša fabrikaImamo sopstveni brend: ecome, etmy, itd., Ima dobru fabriku OEM koja nam pomaže u proizvodnji ljevaonica, strogoj kontroli kvaliteta proizvoda. Tokom godina, ishod je bio za sve usluge, izgradnju, turizam i obezbeđivanje pouzdanog kvaliteta voki-toki, stopa prenosa je manja od 0,1%.


walkie talkie factory.jpg

Naš proizvodIako upravljamo sopstvenim brendom: ecome radio, svojim klijentima svojim klijentima pružamo i walkie talkie koje preporučuju najpoznatiji svetski brendovi: Motorola radio, Hytera radio, Vertex Standard radio, Yaesu radio, Icom radio, Kirisun radio, Kenwood radio itd. ,Primjena proizvodaProizvodi uključuju walkie-talkies, Mobile radio, Repeater, antena vozila, bazne stanice i izgradnju interkom projekta.Naš sertifikatDobijeni certifikat o zaštićenim žigom ecome 2012. godine, dobio sertifikat o zaštićenim žigovima etmy 2015, dobio je pravo vlasništva Hytera radija od 2011. godine, dobio je pravo vlasništva nad Motorola radijima od 2012. godine, a zatim sukcesivno dobivali agente pravo na druge brendove kao što su standard vertexa , Kirisun i Baofeng.

walkie talkie agent.jpg

Tržište proizvodnjeTokom godina, naši proizvodi su izvezeni u više od 50 zemalja u Aziji, Evropi, Africi. Imamo mnogo dugoročnih partnera. I kupci su veoma zadovoljni našim proizvodima i uslugama, spremni da sarađuju s nama već dugo vremena.Istraga
Send
Контактирајте нас
Adresa: Е010, ХигхСун Плаза бр.21 ДасхатоуРоад, Иуекиу, Гуангзхоу Сити, Кина
Telefon: +86-20-83796760
Faks: +86-20-83792915
E-pošta: william@radiowalkietalkie.com
Цопиригхт © ЕТМИ АСИА Цо Лимитед Алл Ригхтс Ресервед.